Andrea Gabrielová

V roce 2011 jsem se vydala na cestu vědomého života, která je vlastně cestou zpět k sobě, do našeho Vědomí, do srdce a bezpodmínečné Lásky. Na této cestě intenzivně na sobě pracuji osvobozováním se od dřívějších traumat, odhazováním nefunkčních programů a vzorců, přenastavováním svých nastavení a přesvědčení, odpouštěním a přijímáním sebe sama i ostatních lidí.

V roce 2016 jsem poznala Kvantovou terapii, která mi na té mé cestě neskutečně pomohla a uchvátila mě natolik, že jsem začala působit jako kvantová terapeutka. Kvantová terapie probíhá formou psychoanalýzy našeho podvědomí a pomocí neutralizování negativních emocí, dochází k vnitřnímu přijetí a následnému klidu.

Po 5 letech praxe s kvantovými terapiemi, kdy jsem dost do hloubky poznávala zejména naši psychiku, jsem zatoužila poznat více i naše tělo. A tak jsem si v roce 2021 udělala celoroční výcvik Kraniosakrální osteopatie s prvky biodynamiky u Radka Neškrabala. A je to přesně to, co jsem hledala! Tyto dvě terapie se krásně doplňují i prolínají a já tak dostávám další odpovědi, jak to naše úžasné tělo funguje. Mám v plánu jej nadále poznávat nejen skrze terapie, ale i další nádstavbové kurzy a semináře.

Tedy u mě si přijdou na své obě dvě skupiny klientů, jak ti méněm luvní, kteří si přijdou spíše poležet na Kraniosakrální terapii, tak i Ti, kteří tomu chtějí přijít na kloub a raději si přijdou popovídat na Kvantovou terapii.

Pokud vás zaujala moje cesta, můžeme ji s tou vaší propojit, odlehčit, nechat ji správně nasměrovat a hlubokým vnitřním klidem expandovat.

Další informace i s referencemi najdete na mých webových stránkách

Budu se těšit na shledání

S láskou Andrea