Edit Tichá

Když jsem před dvanácti lety poprvé přiložila ruce, okamžitě jsem cítila velkou lásku a pocit, že budu tuto práci dělat celý život. Od té doby se biodynamika vyvíjí a to hlavně díky Vám lidem, kteří jí přijímáte do svého života stejně jako my, terapeuti.

Kraniosakrální biodynamika je vhodná po fyzických úrazech, zlomeninách, po operacích, při chronických bolestech zad a hlavy, v těhotenství nebo po porodu, pracuje s potlačenými silami uvnitř našeho těla . Během samotné terapie pak odchází bolesti po zranění, uvolňují se záda a hlava, zlepšuje se spánek.

Míváte pocit, že Vás často bolí stejná místa? Necítíte se ve své kůži? Chtěli byste na sobě nějak pracovat, ale nevíte odkud to vzít? Zkuste kranio.

Jestli dostane tělo příležitost, aby se rozvzpomnělo na svůj utvářející princip, vždy najde pro sebe tu nejlepší cestu. Když náš systém není na nějaké úrovni v rovnováze, organismus se do ní díky kraniosakrální biodynamice může jako celek navrátit, jak duševně, tak fyzicky. Co zapříčiní, že tak malé působení má tak velké důsledky? Malé změny na úrovni komunikace buněk, jejich metabolismu a tekutinových výměn, jsou dlouhodobě velmi silné. Na rozdíl od invazivních metod, kde jsou změny rychlé a velké, ale na buněčné úrovni k nim nedochází, proto vše se pomalu navrací zase zpět.

„Každý jsme tady na světě sám za sebe, ale vlně pozitivního přístupu k životu bývají svědky naši blízcí – děti, partneři, rodiče. Pojďme společně tuto vlnu nalézt…“

Telefon: 723 298 382