Bezpečí jako základní předpoklad úspěšného terapeutického procesu

Tento více než 90-ti minutový webinář přináší velmi praktické postřehy, které jsou dobře využitelné při každodenní práci s klienty.

Fotka od Shameer Pk z Pixabay

Webinář je v angličtině tlumočený do češtiny.

Když se terapeut a klient cítí bezpečně, může se uskutečnit mnoho žádoucích změn. Při nedostatku bezpečí se naopak naplnění klientových cílů vzdaluje do nedohledna. Cítit se bezpečně je důležité stejně tak pro klienta jako pro terapeuta, protože pocit bezpečí vytvářejí společně.

Na webináři budeme hovořit o různých úrovních bezpečí, jak je nastolit a co dělat, když scházejí. Schopnost vytvářet bezpečí představuje obecný požadavek pro všechny terapeutické metody a školy. Chcete-li, aby vaše práce byla snazší a účinnější, pevnější a udržitelnější, je tento webinář určený pro vás!

 

  • K dispozici je také záznam z Andreasova webináře s názvem: Když sezení opanuje vnitřní dítě – více informací zde 

O lektorovi: 

Andreas Huckele je spisovatel, učitel, systemický supervizor a párový terapeut, který pracuje zejména s tématy z oblasti sexuality, traumatu, vztahů, zneužívání a komunikace. Jeho práce s jednotlivci, ale i v rámci organizací, čerpá z více než 20 leté praxe v různých prostředích. Prezentuje na konferencích, vede semináře pro odborníky i laiky, působí jako supervizor v organizacích a jakožto autor získal literární ocenění.

Jeho záměrem je spojovat, co je rozpojené, komunikovat, co nelze vyjádřit slovy a umožňovat sounáležitost a spolupráci za účelem vzniku propojeného pole mysli, srdce a těla ukotveného v přítomnosti.

Jeho praxe vychází z metod Somatického prožívání, nenásilné komunikace, Ego-state therapy, práce s vnitřním dítětem, koučingu, systemické sexuální terapie a systemické rodinné terapie.

Základní prvky terapeutického vztahu – rozhovor s Andreasem Huckelem

Andreasova videopozvánka na kraniosakrální konferenci a praktický workshop


Prodejní formulář je vytvořen v systému SimpleShop.cz.

Sdílejte článek

One Comment

  1. […] Ke koupi je záznam dalšího webináře Andrease Huckeleho s názvem: Bezpečí jako základní předpoklad úspěšného terapeutického procesu více informací zde […]

Comments are closed.